Geeft kansarme kinderen een toekomst!

Caroline Beukman

Caroline Beukman

Voorzitter

Caroline Beukman

Het werken met en voor kinderen heeft Caroline altijd al getrokken. In 2000 maakte zij, door het enthousiasme van haar stiefvader Cees Dros en haar moeder, kennis met Stichting Benjamin en trad al snel toe als bestuurslid. Haar persoonlijke interesse, betrokkenheid en enthousiasme zorgde er voor dat zij al vrij snel de functie van penningmeester en secretaris op zich nam en heeft niet lang daarna de rol van voorzitter op zich genomen.

Na het volgen van onder meer een hostess-opleiding en diverse stages is zij gaan werken bij Marysol Vliegreizen. Dit heeft ze enige jaren met veel plezier gedaan, zowel in het buitenland als op kantoor in Nederland, onder andere op het gebied van productontwikkeling. Tijdens deze drukke baan en toen nog jonge gezin vond zij alsnog de tijd om een opleiding tot schoonheidsspecialiste en masseuse te volgen. Al snel realiseerde zij zich echter dat haar passie en kracht veel meer in organisatie, planning en begeleiding zit en dat dit haar de gewenste voldoening geeft. Voor haar verdere persoonlijke ontwikkeling heeft zij een veelzijdige coach-opleiding afgerond.

Zij is getrouwd met Marco en is moeder van vier kinderen. Na de geboorte van hun eerste kind, een meisje met het Down Syndroom, heeft zij er voor gekozen om te stoppen met werken om zich in de eerste jaren volledig te richten op de ontwikkeling en begeleiding van hun dochter. Al snel volgden er twee zoons, en als verrassing na enkele jaren nog een prachtige dochter. Een leuke, plezierige en soms hectische omgeving.

Haar sociale leven weet zij breed te houden door in de loop der jaren onder meer in diverse ouderraden en medezeggenschapsraden te zitten, o.a. op een school voor verstandelijk beperkte kinderen en reguliere basisscholen. Ook heeft zij diverse bestuurlijke functies bekleed in andere stichtingen en heeft zij haar professionele ontwikkeling verder versterkt door gerichte cursussen te volgen.

Inmiddels zijn al haar kinderen volwassen waardoor zij zich nog meer kan richten op Stichting Benjamin en dit doet ze dan ook met veel passie en plezier!

©2024 Stichting Benjamin, all rights reserved..Welfare Charity | Ontwikkeld door Rara Themes. Mogelijk gemaakt door WordPress.